تایمر امرن

نحوه عملکرد تایمر H3CR

نحوه عملکرد تایمر H3CR

بحث زمانبندی در یک پروسه صنعتی خیلی حائز اهمیت است و اینکه شما بدونید چه وسیله اینکار را به صورت عالی برای شما انجام میدهد و نحوه کار با آن وسیله را یاد بگیرید قاعدتا جز نکات مهم در صنعت خواهد بود.

تایمری که امروز میخواهیم در مورد آن صحبت کنیم تایمر H3CR امرن است.

این تایمرها دارای دو نوع 8 پایه و 11 پایه هستند مدل اموزشی امروز مدل 11 است. این مدل جامعیت بیشتری دارد و با یادگرفتن آند مدل 8 پایه را نیز میتوانید پوشش دهید.

همانطور که از شکل ظاهری تایمر مشخص است این تایمر دارای یک عقربه برای تنظیم زمان و سه پیچ پتانسیومتری برای تنظیم سه پارامتر روی بدنه است.

نکته مهم ابتدایی در مورد سیم بندی این تایمر هاست. این تایمر ها از پایه 10-2 برای تغذیه استفاده میکنند.

این مدل دارای سه سری com , normaly close , normaly open که تشکیل یک کنتاکت یا پایه را میدهند هستند. پایه 1 , 3 و 4 دارای یکسری کنتاکت و پایه 8 , 9 و 11 دارای یکسری دیگری کنتاکت هستند.

این کنتاکت ها با هم عمل کرده و عمل قطع و وصل را در خروجی این تایمر ها انجام میدهند. پایه ها مشترک 6 , 5 , 2 و 7 برای عملکرد استارت , ریست و گیت هست.

 

1# تایمر H3CR امرون برای عملکرد چه مشخصاتی دارد :

  • سه پیچ تنظیمی
  1. یکی از این پیچ ها رنج زمانی که شما میخواهید تایمر را تنظیم کنید را تغییر میدهد.
  2. دیگری برای تنظیم واحد زمانی استفاده میشود.
  3. و یک مورد هم برای تنظیم مد های عملکردی استفاده میشود.

تایمر H3CR

2# مدهای عملکردی تایمر :

مدهای عملکری تایمر به این معناست که نحوه عملکرد خروجی تایمر را مشخصی میکند. تایمر H3CR دارای 6 مد عملکری است.

1-2# انواع مد های عملکردی :

ondelay (تاخیر در وصل) : زمانی که شاسی استارت یا پوش باتن رنگ سبز زده میشود از زمان فشرده شدن t ثانیه (زمانی که شما روی تایمر ست کرده اید) طول میکشد تا خروجی شما فعال شود.

flicker (چشمک زن) : یکی از مدهای متداول در صنعت است. در این مد زمانی را روی تایمر ست میکنیم و خروجی با یک تناوب مشخص قطع و وصل میشود و با حالت off این مد شروع میشود.

B2 : این مد همان مد چشمک زن است با این تفاوت که با حالت on  شروع میشود.

signal on/off delay : C : زمانی که دکمه استارت فشرده میشود خروجی همان لحظه روشن اما این روشن بودن تنها t ثانیه ادامه دارد و بعد از این مدت خروجی قطع میشود.

signal off delay : D (تاخیر در قطع) :  زمانی که دکمه استارت زده میشود همان لحظه خروجی روشن ولی از زمانی که دیگر دکمه استارت فشرده نشود خروجی همان لحظه قطع نشده و با تاخیر زمانی t ثانیه خروجی قطع میشود یعنی ما در قطع شدن دارای تاخیر هستیم.

Interval : E : در این مد زمانیکه دکمه استارت زده میشود و ورودی وارد میشود خروجی شما همان لحظه روشن و این روشن بودن به مدت t  ثانیه ادامه خواهد داشت.

3# نحوه عملکرد پایه گیت درتایمر H3CR امرن :

وظیفه این پایه گیت توقف عمل شمارش تایمر است به این صورت که اگر فرضا 10 ثانیه روی تایمر ست کرده باشید و این شمارش در ثانیه 7 باشد و شما کلید گیت را 1 کنید شمارش شما متوقف میشود تا زمانی که کلید را به حالت صفر برگردانید. زمانیکه کلید به حالت صفر برگردد ادامه شمارش شروع و خروجی عمل میکند.

پایه گیت درتایمر H3CR

4# تایمر H3CR امرن با 8 پایه :

این تایمرها پایه های استارت , ریست و گیت را ندارند و وظیفه استارت  را دکمه power انجام میدهد یعنی زمانیکه شما توسط یک دکمه power را به این تایمر ها وصل میکنید حکم فرمان ورودی را برای قطع و وصل ومدهای مختلف خواهید داشت.

تایمر H3CR امرن با 8 پایه

5# نکات مهمی که باید در انتخاب یک تایمر بدانید :

  • ساپورت کردن مد عملکردی موردنیاز
  • ابعاد و عمق تایمر
  • ساپورت کردن رنج زمانی تایمر
  • بازه اندازه گیری در مد های مختلف
  • پایه تایمرها
  • رنج ولتاژی تایمر

میتوانید برای اطلاعات بیشتر ازمحصولات آلینداس و دیدن انواع تایمر ها با ما در تماس باشید مشاورین ما در ساعات اداری پاسخگوی سوالات شما هستند . شما می توانید نظرات و پیشنهادات خود را جهت بهبود کیفیت شرکت آلینداس با ما اشتراک بگذارید.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *